Tecnigas silencers and exhaust systems

Novetats


  ORIGINAL PRO  

Look original amb les millors prestacions i les mínimes emisions acústiques-

[ més informació ]    

  4SCOOT TRE  

Tubs d’escapament amb un disseny esportiu que acosten els sccoters 50cc  de  4T al look dels grans maxiscooters.

[ més informació ]    

  Q-TRE CHROMED  

Altes prestacions per pressupostos reduïts amb l'acabat més acurat i durador.

[ més informació ]    

  4SCOOT EVO  

Disseny i arquitectura completament renovats mantenint un equilibri perfecte entre elegància, look esportiu i altes prestacions.

[ més informació ]    

  4SCOOT EVO Black Edition  

Disseny i arquitectura completament renovats mantenint un equilibri perfecte entre elegància, look esportiu i altes prestacions.

[ més informació ]    

  ORIGINAL PRO - Maxi Scooter  

Look original amb les millors prestacions i les mínimes emisions acústiques.

[ més informació ]    

  XS  

Altes prestacions i look esportiu per els pilots més radicals.

 

[ més informació ]    

   E-NOX EVO  

Diseny i prestacions d'alt nivell amb cos d'acer inoxidable AISI 304

 

[ més informació ]    

  E-NOX EVO Steel  

 

Diseny i prestacions d'alt nivell amb cos d'acer y pintura anticalórica

 

[ més informació ]    

  Notícies  


17/12/2013 - 4SCOOT i NEW MAXI 4 per a les Kymco Grand Dink 125 (Carburador) i Yamaha X-Max 250 (Injecció)

La línia Maxiscooter de Tecnigas s’estén a les Kymco Grand Dink 125 >’07 (Carburador) i Yamaha X-MAX 250 (Injecció). Tots dos models poden comptar a partir d’ara amb la durabilitat i tecnologia del sistema d’escapament NEW MAXI 4 o bé amb l’estil esportiu i els millors materials que aporta el 4SCOOT. Homologacions disponibles segons la Directiva 97/24EC.12/12/2013 - Un nou estil per al Silent Pro

Una imatge més fresca i moderna acompanyarà a partir d'ara al Silent Pro.
El supervendes de Tecnigas s'ha renovat amb una nova sortida central per als gasos del motor que substitueix l'arquitectura anterior, amb la sortida ubicada a la part superior del silenciador. El Silent Pro seguirà comptant  amb el seu acabat negre mat i la tecnologia i durabilitat que l'han convertit en el tub de substitució preferit dels professionals.

Comprova aquí si el Silent Pro està disponible per al teu scooter. Homologacions disponibles segons la Directiva 97/24EC.

 13/11/2013 - Nova línia Maxiscooter

TECNOLOGIA MAXIMITZADA

De 125 a 300 cc, qualsevol maxiscooter dóna un pas endevant amb la nova gamma de tubs d'escapament Tecnigas que uneix la lògica amb la passió i la raó amb la creativitat. El MAXI 4 v.2013 compta amb una construcció molt sòlida en acer i unes emissions acústiques molt reduïdes mentre que el NEW MAXI 4 disposa d'una avançada estructura interior realitzada en acer inoxidable que augmenta la seva durabilitat i permet una circulació de gasos òptima. Finalment, el 4SCOOT és l'aposta més esportiva de TECNIGAS per aquest segment. Un nucli d'acer inoxidable ANSI 304 i un recobriment d'alumini de gran qualitat (6063) formen un sistema d'escapament de pes reduït i optimitzat per aprofitar al màxim qualsevol motor de quatre temps.01/10/2012 - New MAXI 4: L’evolució

El New MAXI 4 és el resultat del restyling del Tecnigas MAXI 4.

El New MAXI 4 combina un nou look adaptat a les noves tendències amb un cos totalment renovat y més resistent gràcies al seu interior fabricat en acer inoxidable. Les emissions acústiques y la potència es mantenen fidels als valors originals.

El New MAXI 4 està disponible per als motors Honda, Suzuki i Piaggio. Més models disponibles pròximament. Mira aquí si està disponible per al teu scooter.

Homologacions disponibles segons la Directiva 97/24EC.

 20/09/2012 - Vols sentir-te com un pilot de Moto GP?

Tecnigas llança al mercat el nou GP4. El seu look esportiu i un acabat d'alta qualitat en níquel ofereixen als amants del tuning un producte resistent i estèticament molt atractiu.

El nou GP4 està disponible pels scooters amb motor Kymco 50cc de 4 temps i està homologat segon la Directiva 97/24EC

 02/05/2012 - El nou Tub Racing Low Cost es diu Q-TRE

Tecnigas presenta un nou Tub Racing Low cost pels scooters 50cc de 2 temps més populars del mercat. Altes prestacions per a pressupostos reduïts!

El nou Q-TRE està homologat i s'adapta als següents motors:

Piaggio, Minarelli Horizontal, Minarelli Vertical, Peugeot Vertical, Peugeot Horizontal i motor xinès tipus Minarelli Horizontal.

Mira si es munta al teu scooter!23/04/2012 - TRIOPS: La gamma completa al carrer!

TRIOPS ja està disponible i homologat pels scooters 50cc de 2 temps més populars del mercat.  S'adapta als següents motors :

Piaggio, Minarelli Horizontal, Minarelli Vertical, Peugeot Vertical, Peugeot Horizontal i motor xinès tipus Minarelli Horizontal.

Mira si hi és pel teu scooter!13/09/2011 - Silent Pro per a Kymco Agility 125 (12”)

Tecnigas posa al mercat la versió homologada del tub Silent Pro per a Kymco Agility 125 (12"). La nova referència, que ja està disponible, és 03750611. 

© 2008, Tots els drets reservats  · Avisos legals · Mapa de la web ·  Disseny web Interactiu Girona